anis zainudin♥: June 2013
Home Tutorial tips ex banner

17 June 2013

Good Bye Kelantan..Hai Perak :/


hai :D dah berapa hari anis tak meng"update" blog..akibat kemalasan yang teramat sangat dan sibuk memikirkan hal nak daftar kursus sem 5..pasni maybe..anis stop kjap blogging..anis dah nak balik poli dah 19hb ni..means dua hari lagi..sedih nye nak tinggal kelantan..nak balik perak..nanti mesti anis rindu nak makan budu..hahahahaha..anis dah tak leh nak aktif sangat blogging..sebab nak fokus study..dah masuk sem 5 dah..subjek memang susah..tough2 sume..memang kne study lebih la..tak leh main2 lagi.. *nampak tak mcm insaf tu* hehe..so, if ade masa anis update..tapi tak seaktif dlu la kan..study lagi penting kan?..erm..wish me gud luck k?..hehe..doakan anis selamat pergi..dan selamat sampai..btw, thanks sebab selalu support anis..nah muahh setepek :* haha..kbye :D assalamualaikum.
Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet
Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

05 June 2013

Video Terbaru Najwa Latif - I Love You




sedih pulak tgok..kesian lelaki tu :'(
Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome