anis zainudin♥: August 2014
Home Tutorial tips ex banner

11 August 2014

Mudahnya Menjemput Rezeki -Fathuri Salehuddin

hai !

assalamualaikum :)

dah lama tak membebel kat blog ni..malam ni rasa macam nak membebel sikit..kesian blog dah lama tak update hee :D


Mudahnya menjemput rezeki, penulis dia Fathuri Salehuddin..korang penah baca buku ni? kalau belum baca, apa kata korang beli dan try baca..Ya Allah, serius best.

memang berbaloi kalau beli buku ni..baca buku ni..boleh bagi motivasi kat diri sendiri.

serius,cakap.

tambah2 sejak anis jadi penganggur ni, erm tiga bulan kot, anis baru abis diploma..niat memang nak sambung degree kalau ada rezeki, tapi bukan masa terdekat ni lah..sebab belum apply..sebab utama sebab belom amek muet :(

ingat macam nak keje dulu sementara,tapi kat tempat anis susah dapat keje..nak merantau ke negeri orang..mak anis macam tak bagi sangat, sebab takde tempat tinggal sume susah kan..dia risau kot..mak biasa lah..mesti lah risau.

err ter-cerita benda lain pulak..nak cerita tentang buku ni sebenarnya..sorry.

anis suka ayat2 motivasi dalam buku ni

"Apabila sudah rezeki, akan tiba juga. Tidak terkurang sedikit pun. Tidak terlewat atau lebih cepat walau sesaat. Jelasnya, tiada yang namanya kebetulan. Semuanya berlaku atas izin Allah"

serius,tenang je hati bila baca buku ni.

fikir positif, mungkin belom rezeki anis kot.


korang beli dan baca lah okay ! :)

till then,
bye

much love ,
  • Anis Zainudin

Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

04 August 2014

Free Sample Downy Mystique & Olay Regenerist Revitalising Serum



hai !

assalamualaikum :)






Free Sample Downy Mystique & Olay Regenerist Revitalising Serum from everydayme.

Korang boleh request kat sini ---> KLIK

till then,
kbye :)

Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome