anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

17 September 2016

Review : Sensual Plus Scar Serum ; Serum best untuk hilangkan parut !

Hai ! Assalamualaikum :)

Lamanya tak membebel kat blog haha so harini nak membebel panjang sikit ! Haha

Dah lama tak buat review produk, so harini rasa macam nak buat review produk since produk tu result dia memang best gilaaaaaaaaaaaa! So anis decide nak share dengan korang jugak ! yeay jom cantik sesama haha :P ni honest review tau! anis memang guna sendiri bukan sesaje reka tau !
So baca sampai habis tau :P *paksa*

Anis ada resdung so kulit anis sensitif dan senang sangat tumbuh jerawat kalau tak jaga makan, dan beberapa bulan lepas, anis tengah cuti sem masa tu, tetibe muka breakout teruk gila taktahu kenapa :( rasanya mungkin allergic makan kot :( memang down kejap masa tu :( takpenah tumbuh jerawat banyak macam tu :( first time lah masa tu. pastu lelama tu jerawat dah hilang,alhamdulillah. tapi macam biasa lah kalau tumbuh jerawat mesti akan tinggalkan kesan parut kan? sangat lah tak seronok :(

so sebelum ni anis dah try guna macam-macam serum/oil ke apa semua untuk hilangkan parut tapi tak berkesan pun dekat anis, taktahu lah kenapa :( tak sesuai dengan muka kot. tapi sampai lah anis try sensual plus scar serum ni ! alahai best gilaaaaaaaaaaaaaa!

botol dia kecik je comel je eii geram haha

So satu botol tu boleh tahan seminggu, kena habiskan dalam masa seminggu je tau sebab dia takde chemical so taktahan lama.


Satu kotak tu ada 10 botol, maknanya untuk 10 minggu insya Allah parut2 semua makin hilang ! depends dekat parut jerawat korang lah,yang baru atau lama,kalau parut baru cepat sikit,kalau parut lama tu makan masa sikit, tapi nak cantik kena sabar okay ! jangan putus asa!
Serum ni ada kelulusan KKM so jangan risau :) memang selamat digunakan :)
selain scar serum ni,sensual plus ni pun ada banyak lagi tau serum lain yang ada fungsi berbeza mengikut masalah kulit korang,boleh WhatsApp anis untuk maklumat lanjut nanti anis explain dekat sana :)


So harga dia affordable sangat, sekotak ada 10 botol tu =Rm35+ postage RM7 sm /Rm11 ss.
Kalau korang nak order/nak tanya lebih lanjut boleh WhatsApp anis 018-9057364 (business only) sebab kalau komen kat blog takut anis tak perasan dan tak sempat nak bukak blog so direct WhatsApp je okay?

till then,okay bye !

Much Love,
Anis Zainudin.



Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome