anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

23 March 2018

DIY Sheet Mask!


Image result for sheetmask
credit to google

hai assalamualaikum! siapa dekat sini suka pakai sheet mask? its meeeee! *angkat tangan* anis suka 

gila sheet mask 😍, anis dapat rasa perubahan dekat skin since start pakai sheet mask,tapi 

mahal jugak lah untuk sekeping sheet mask tu, lagi2 student macam anis kan, so anis ada cara yang lagi jimat dan senang untuk korang pakai sheet mask dengan harga yang murah dan paling penting selamat!
 korang tahu tak yang korang boleh buat sheet mask tu sendiri tau!😍


Sheet mask ni untuk brightening, glowing and clear skin !
so let'sssssssssssss watch this video! 



Apa yang korang kena ada ialah ;
  • Compressed mask ( yang ni korang boleh beli dekat watsons, Mr.DIY, pun ada)
  • Lemon 
  • Madu ( Make sure madu yang original tau!)
  • Bekas ( Untuk campurkan bahan2 tu)
1. First of all, perahkan lemon tu dalam bekas. Banyak mana nak perah? (Actually sukatan dia ikut suka hati korang) anis guna half daripada lemon tu.
2. Lepastu korang masukkan madu, untuk madu pun suka hati korang jugak (tapi bagi seimbang dengan banyak mana korang letak lemon tadi lah).
3. Then korang kacaulah sehingga sebati.
4. Masukkan compressed mask tadi. 
5. Then siap! Dah boleh pakai dah 😍
Senang kan? tapi jangan lupa cuci muka korang lepas dah biarkan dalam 30 minit camtu, nanti 


bersemut pulak muka korang 😝
bye! 

Much Love ❤️,
Anis Zainudin.



Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome