anis zainudin♥: January 2015
Home Tutorial tips ex banner

28 January 2015

Review Produk : Produk daripada Citra Mulia

Hai,

Assalamualaikum :)

Hari ni anis nak review produk yang anis dapat daripada Citra Mulia , thank you Citra Mulia for the products :)

1. DR. HERBAL WHITENING AB CREAM 20gm




 



  •  Produk perawatan kulit wajah yang 100% terbuat dari bahan herbal, sesuai untuk semua kulit wajah.
  •     Diformulasikan khusus untuk membaiki semula struktur kulit dan lapisan sel-sel kulit yang rosak.
  •     Mengandungi Kolagen untuk membantu anda merawat dan melembab kulit wajah anda.
  •     Dr.Herbal dapat meremajakan semula wajah dan mencerahkan kulit wajah.



Manfaat DR. HERBAL WHITENING AB CREAM

  • Mencerahkan dan memutihkan wajah.
  • Wajah kusam, gelap dan kekuningan kembali menjadi putih bersinar.
  • Menghilangkan flek-flek, jerawat dan noda hitam
  • Menghilangkan tompok yang disebabkan oleh sinaran uv
  • Menjaga keanjalan kulit wajah
  •  Mengatasi liang besar dan bekas jerawat sehingga wajah kembali menjadi mulus dan halus
  • Menghilangkan kedutan pada wajah.
  • Menghaluskan dan memberi kelembapan semula jadi bagi wajah.

Cara pakai:

~ Bersihkan wajah terlebih dahulu

~ sapukan THE FACE GEL SERUM.

~ Ambil Krim secukupnya

~ Sapukan krim A untuk pagi dan krim  B untuk malam.

2. THE FACE Supreme Whitening Day & Night

Gel Serum 50ml Serum untuk menjadikan kulit cerah dan bersih seketika. Ia juga sebagai anti penuaan, menghilangkan kerut di wajah, serta melembabkan, melicinkan, dan memutihkan kulit. Dengan formula khusus yang cepat menghilangkan melasma, flek-flek hitam, dan memutihkan kulit wajah, kandungan vitamin B5 mengaktifkan sel-sel kulit yang baru juga berfungsi sebagai antioksidant untuk mencegah radikal bebas yang merosakkan kulit. Mencegah sel pigmen sehingga kulit lebih cerah, dengan tambahan pelembab aktif yang dapat menjana semula kulit sehingga terhindar dari keriput atau penuaan.

Fungsi Gel Serum:
  • Mengurangkan bekas-bekas jerawat
  • Memutihkan kulit wajah
  • Menghilangkan flek hitam
  • Mencerahkan warna kulit -
  • Meratakan warna kulit
  • Mengecilkan liang wajah
  • Menghaluskan dan mengenyalkan kulit

Cara penggunaan:
  •  Bersihkan muka anda.
  • Sapukan sedikit serum dan leburkan dalam tapak anda
  • menyampaikan lapisan nipis serum cair di bahagian muka anda dan tekan, urut sehingga diserap sepenuhnya.
  • Gunakan setiap hari waktu pagi dan malam, dan akan mendapat kesannya selapas penggunaan 7 hari.



3. Milano Ashley Lotion 500ml
  • Memastikan kulit anda kekal lembap sepanjang hari.
  • Menjadikan kulit anda berseri secara semulajadi.  
  • Mengandungi banyak protein, mineral, dan vitamin yang  menjadikan kulit anda berseri.

untuk info lanjut tentang produk diatas atau produk lain keluaran citra mulia boleh tekan ---> SINI

okbye.

much love,
Anis Zainudin.




Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

10 January 2015

Hai 2015




hai ! assalamualaikum ! :)



Ya Allah lamanya tak update blog, dah berhabuk blog *tiup2 habuk* rindu tak? *syok sendiri engko anis* haha sorry anis bz (padahal malas gila lol).
okay entri pertama dalam 2015 ehem ehem rasanya belum berlambat lagi nak wish, happy new year uolss !

1 Januari 2015 hari tu, minggu lepas lah kan, anis dah genap umo 21 tahun yeayy dah tua lol *seronok sangat kenapa ntah* tapi still ramai ingat anis sekolah lagi knape ntah mungkin sebab terbantut tak membesar seperti remaja lain ecehh

bila dah tua ni, serius stress tau fikir masa depan.

okay tahun 2014 sememangnya meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis *skema sgt ayat* i'm gonna miss you,2014. tahun lepas lah abis belajar setelah 3 tahun perah otak, dan tahun lepas jugak lah konvo, yup happy sangat masa tu..tahun lepas lah jugak dapat jumpe abam muiz ,alah rindunyaaaaaaaaaaaaaaa....sape abam muiz? ehem ehem biarlah rahsia haha *orang taknak tahu pun nis, takyah over sangat haha *

tapi serius, bila dah abis blaja ni, rindu nyaaaa ya allah zaman belajar, rindu kawan2, rindu semua benda lah hm taknak citer kang nangis lagi kat sini.
 
tahun 2015 ni, anis harap jadi lebih baik, lebih matang hm hari tu bukak fb setelah 3 bulan tak bukak sebab tetibe hati terdetik suh bukak delete gambar2,pastu tengok gambar2 lama dalam hati cakap "ya allah teruknya aku ni dulu,pakai tudung tapi pakai baju lengan pendek, ya Allah kesian ayah aku tanggung dosa aku " serius menangis :(
gambar 3-4 tahun lepas tapi lupe delete haih.

entri2 yang merepek2 kat blog pun anis dah delete, zaman muda mudi suka nau merepek2 benda tak penting lol.

anis nak ubah diri slow2,semoga Allah permudahkan amin !

harapan anis untuk tahun 2015 ni tak mintak banyak pun harap Allah bagi kekuatan untuk hadapi dugaan dan Allah permudahkan urusan hidup, amin amin ! :)

doakan yang terbaik untuk anis okay? :)

much love,
Anis Zainudin.






Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome