Hai 2015 | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

10 January 2015

Hai 2015




hai ! assalamualaikum ! :)



Ya Allah lamanya tak update blog, dah berhabuk blog *tiup2 habuk* rindu tak? *syok sendiri engko anis* haha sorry anis bz (padahal malas gila lol).
okay entri pertama dalam 2015 ehem ehem rasanya belum berlambat lagi nak wish, happy new year uolss !

1 Januari 2015 hari tu, minggu lepas lah kan, anis dah genap umo 21 tahun yeayy dah tua lol *seronok sangat kenapa ntah* tapi still ramai ingat anis sekolah lagi knape ntah mungkin sebab terbantut tak membesar seperti remaja lain ecehh

bila dah tua ni, serius stress tau fikir masa depan.

okay tahun 2014 sememangnya meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis *skema sgt ayat* i'm gonna miss you,2014. tahun lepas lah abis belajar setelah 3 tahun perah otak, dan tahun lepas jugak lah konvo, yup happy sangat masa tu..tahun lepas lah jugak dapat jumpe abam muiz ,alah rindunyaaaaaaaaaaaaaaa....sape abam muiz? ehem ehem biarlah rahsia haha *orang taknak tahu pun nis, takyah over sangat haha *

tapi serius, bila dah abis blaja ni, rindu nyaaaa ya allah zaman belajar, rindu kawan2, rindu semua benda lah hm taknak citer kang nangis lagi kat sini.
 
tahun 2015 ni, anis harap jadi lebih baik, lebih matang hm hari tu bukak fb setelah 3 bulan tak bukak sebab tetibe hati terdetik suh bukak delete gambar2,pastu tengok gambar2 lama dalam hati cakap "ya allah teruknya aku ni dulu,pakai tudung tapi pakai baju lengan pendek, ya Allah kesian ayah aku tanggung dosa aku " serius menangis :(
gambar 3-4 tahun lepas tapi lupe delete haih.

entri2 yang merepek2 kat blog pun anis dah delete, zaman muda mudi suka nau merepek2 benda tak penting lol.

anis nak ubah diri slow2,semoga Allah permudahkan amin !

harapan anis untuk tahun 2015 ni tak mintak banyak pun harap Allah bagi kekuatan untuk hadapi dugaan dan Allah permudahkan urusan hidup, amin amin ! :)

doakan yang terbaik untuk anis okay? :)

much love,
Anis Zainudin.






Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

5 comments:

  1. Selamat tahun baru anis..;) lama x jenguk sini..ingat akak lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru jgk kak :) eh mesti lah ingat :)

      Delete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome