Good Bye Kelantan..Hai Perak :/ | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

17 June 2013

Good Bye Kelantan..Hai Perak :/


hai :D dah berapa hari anis tak meng"update" blog..akibat kemalasan yang teramat sangat dan sibuk memikirkan hal nak daftar kursus sem 5..pasni maybe..anis stop kjap blogging..anis dah nak balik poli dah 19hb ni..means dua hari lagi..sedih nye nak tinggal kelantan..nak balik perak..nanti mesti anis rindu nak makan budu..hahahahaha..anis dah tak leh nak aktif sangat blogging..sebab nak fokus study..dah masuk sem 5 dah..subjek memang susah..tough2 sume..memang kne study lebih la..tak leh main2 lagi.. *nampak tak mcm insaf tu* hehe..so, if ade masa anis update..tapi tak seaktif dlu la kan..study lagi penting kan?..erm..wish me gud luck k?..hehe..doakan anis selamat pergi..dan selamat sampai..btw, thanks sebab selalu support anis..nah muahh setepek :* haha..kbye :D assalamualaikum.
Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet
Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

22 comments:

  1. study betul2 tau..semoga yg di impikn akn trcapai
    :)

    ReplyDelete
  2. good luck kak nis, selamat kembali ke perak :D

    ReplyDelete
  3. Wah, sem 5.. Saya baru jark sem 2..

    ReplyDelete
  4. ala syian dia.. bz dgn study yea.. tentu lepas ni rindu giler dgn blog kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kak..hehe..da xleh nk bw kat blog akak :(

      Delete
  5. selamat study, semoga Allah mudahkan perjalanan ke perak dan perjalanan hidup :) gi jauh jange teriok ghindu banta busok kat umoh, XP kalau sudi jmput ziarah blog sy pulak :)

    ReplyDelete
  6. Good luck ... teruskan perjuangan ;-)

    ReplyDelete
  7. Kita senasiblah kak.Nadia pundah nak tinggalkan kelantan dah.Sedih gila kot,tapi nak uat macam mana,dah nasib.Hohoho.Papepun,take care ye. :D

    ReplyDelete
  8. study betul2 Anis :D all the best! hee.. Hana pun sibuk seminggu dua ni.. sekarang baru dapat online

    ReplyDelete
  9. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join!

    ReplyDelete
  10. x pe.. nanti beli budu banyak2 yer.. bw balik perak..

    ReplyDelete
  11. Tapau la budu tu, bawak balik Perak... :d

    ReplyDelete
  12. study elok2 kak anis, i'll michiyuu , *ceh ceh ;p

    ReplyDelete
  13. Hai ANis Gwiyomii.. huk2.. bila baru leh berblog lik ni? hee.. lama x tengok komen anmis kat blog teman.. heee..

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome