Dekat setahun tak update blog..fuhh~~ | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

23 May 2014

Dekat setahun tak update blog..fuhh~~





hai ! assalamualaikum semua ! ehem ehem ehem..ingat anis lagi tak?? *ceh poyo* ya allah lama gila  tak update blog ni dah bersawang pun..hee..anis tengok tarikh last update blog ni 17 jun 2013, means nak dekat setahun dah la kan..bapak lama tinggal blog yang tersayang lagi yang dicintai ni kahkah! maafkanku wahai blog, bukan niatku untuk meninggalkanmu,tapi aku sibuk menimba ilmu hee..


ya allah rasa kekok pulak nak menaip sebab dah lama tak menaip..ni pun dah berapa hari simpan dalam draf baru publish kahkah ! sibuk nau kau anis haha ! ramai yang tanya kenapa nak masuk blog anis tak boleh? anis dah delete blog ke? okay jawapan nya anis private kan blog selama ni..sebab sebab..adalah sebabnya..malas nak cerita sebab nanti jadi panjang pulak kann.


mimpi apakah anis kembali update blog ni? jeng jeng jeng sebenarnya rindu kot dengan blog ni..dan dan dan anis dah jadi penganggur terhormat sekarang sebab baru abis diploma..result baru kuar 15 mei hari tu..minggu lepas..alhamdulillah, result sem akhir ni agak cun melecun sikit..tak sia2 tak tido sebab study terima kasih kepada nescafe kerana sudi menemani kahkah!! walaupun sem akhir,sem yang paling memenatkan. alhamdulillah dah abis pun diploma kejuruteraan mekatronik..yeayy ! tak sabar nak konvo bulan 9 ni heeeee ! *maaf anis memang jenis over excited sikit kahkah !

now, dalam proses mencari kerja..nak kumpul duit sebelum sambung degree..nak balas jasa mak bapak selama ni duk menghabiskan duit diorg je kan kan..pastu nak bayar PTPTN tu lagi makk aihh banyak tanggungjawab la..doakan anis cepat dapat keje hee ! btw, blog ni dah setahun tapi still macamni je kan..bukan taknak edit tapi tapi anis dah tak reti main coding serious talk sebab dah lama tinggal alam blogging ni..dah lupa abis ! err..
wehhh panjang nau merapu..stop sampai sini dulu lah..sambung lain kali pulokkk ye dokk..btw,nk contact anis boleh tengokkk kat sidebar contact me tu tau ! follow twitter dengan instgram anis..nanti anis followbackkk okayyy ..byeeeeeee ~~ peace yowww ~~~
tengok benda ni hari2..seriously pembakar semangat bila down time study..trust me ! i'm future engineer insya allah amin !!

Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

7 comments:

  1. eh! macam tak kenal je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh abg AIRA..kita pun tak kenal dye kahkah ;p

      Delete
  2. lamanya~ :O hihi welcome back kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan lama gila hee..okay thanks dik ! :)

      Delete
  3. setahun tu....lama lagi laaaa...hahahaha :D

    ReplyDelete
  4. Baru harini juga terjah anis balik..

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome