Mudahnya Menjemput Rezeki -Fathuri Salehuddin | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

11 August 2014

Mudahnya Menjemput Rezeki -Fathuri Salehuddin

hai !

assalamualaikum :)

dah lama tak membebel kat blog ni..malam ni rasa macam nak membebel sikit..kesian blog dah lama tak update hee :D


Mudahnya menjemput rezeki, penulis dia Fathuri Salehuddin..korang penah baca buku ni? kalau belum baca, apa kata korang beli dan try baca..Ya Allah, serius best.

memang berbaloi kalau beli buku ni..baca buku ni..boleh bagi motivasi kat diri sendiri.

serius,cakap.

tambah2 sejak anis jadi penganggur ni, erm tiga bulan kot, anis baru abis diploma..niat memang nak sambung degree kalau ada rezeki, tapi bukan masa terdekat ni lah..sebab belum apply..sebab utama sebab belom amek muet :(

ingat macam nak keje dulu sementara,tapi kat tempat anis susah dapat keje..nak merantau ke negeri orang..mak anis macam tak bagi sangat, sebab takde tempat tinggal sume susah kan..dia risau kot..mak biasa lah..mesti lah risau.

err ter-cerita benda lain pulak..nak cerita tentang buku ni sebenarnya..sorry.

anis suka ayat2 motivasi dalam buku ni

"Apabila sudah rezeki, akan tiba juga. Tidak terkurang sedikit pun. Tidak terlewat atau lebih cepat walau sesaat. Jelasnya, tiada yang namanya kebetulan. Semuanya berlaku atas izin Allah"

serius,tenang je hati bila baca buku ni.

fikir positif, mungkin belom rezeki anis kot.


korang beli dan baca lah okay ! :)

till then,
bye

much love ,
  • Anis Zainudin

Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

12 comments:

  1. dah baca buku nih..tak ingat la 2 tahun lepas agaknya..memang menarik..boleh menaikkan motivasi kita..tak rugi sesapa nak beli dna baca buku nih..

    ReplyDelete
  2. Best buku ni. Petua yg mudah hanya banyakkan hubungan dengan Tuhan. Yg fardhu wajib jangan tinggal..

    gla shaklee untuk kulit berseri

    ReplyDelete
  3. Macam best je. Tp sebelum tu, kena habiskan buku2 yg ada kat bilik. Byk lg tak di baca...

    ReplyDelete
  4. nice share..

    saya singgah sini dari blog mialiana... :)

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  5. macam best je buku ni... lama dah tak beli buku2...

    ReplyDelete
  6. cr gak buku nie..

    saya dr http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  7. macam menarik je..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  8. betul gak tu setiap,orang rezeki lain2..mcm sye bru2 ni tak brjaya dpt first intake degree..tunggu keputusan rayuan je la

    ReplyDelete
  9. Dulu dapat buku ni, pastu hadiahkan kat orang :) well, sharing is caring en? :)

    Jangan lupa join segmen ABM ye
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome