Hobi masa lapang | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

03 June 2014

Hobi masa lapang

 
 
 
hai ! tajuk entri macam tajuk karangan darjah satu kahkah..dah lama tak update blog..dah kekeringan idea..dah masuk bulan jun pun..means dah dekat sebulan jadi penganggur terhormat..bosan yang amat duk kat rumah..ya allah..harap cepat dapat kerja..nak  kumpul duit sambung degree..meroyan gak duk scroll ig shop tengok baju, tudung lawa2 tapi takde duit nak beli lagi..sadlife T,T

untuk mengisi masa lapang sebab bosan yang amat..anis jahit benda alah ni :

apo bondo ni? haa ini nama nya tempat letak fon domokun..adik anis cakap domo ni cacat..biar lah buruk pun..janji ada rupa domo sikit2 kahkah..kenapa domo ni warna purple? sebab..tuan dia ni minat purple hee ~           


yang ni pulak baju power bank..power bank pun ada baju tahu tak :P hahaha yang ni dah lama jahit..time kat poli lagi..ni pun akibat bosan jugak.

 
 
nampak tak kebosanan yang amat tu..abis sume benda nak jahit kahkah okbye !



Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

18 comments:

  1. aaaa akak yg cover powerbank tu cantik sangaaaaaat. nak satu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha thanks..akak main jahit je dik haha ambik lah :p

      Delete
  2. buat sendiri ke tu...betul2 kreatif...bole wat bisnes jual benda alah tu...boleh jana income...

    Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio


    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah awk..buad sendiri..haha..blom terfikir nk jual sbb main jahit je tu :D

      Delete
  3. Kaknis.. akhirnya kaknis kembali berblog.. suka nyeeee! Ahhhh comelnye feltcraft. kreatiffffff!!! nakkkk satuu.. Bisa gilakk ini. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dayahh ! haha ambik lah dayah..pape je utk dayah syg ;p

      Delete
  4. Salam Khamis, .jln2 blogwalking dan follow blog rkn yg blum sya follow ..:)
    http://ssurianahyana.blogspot.com
    follower 1083

    ReplyDelete
  5. Hi! Blogwalking ke sini! :-) jemput ke blog saya ! :-)

    ReplyDelete
  6. comel... nanti kalau buat banyak2.. boleh jual.. =)

    ReplyDelete
  7. BW & follow blog ini #1084 Jemput singgah blog Aisyah.. hee http://mydreamhigh123.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  9. comel!
    Datang dari segmen kak Mia. Nice blog :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah ^^

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  10. pandai anis jahit... lawanya...

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  11. As salam. Abe Kie dtg dari segmen URL Blog #5 Mialiana dan terus follow blog awak. No 1087. Jemput ke blog sy plak. TQ.

    ReplyDelete
  12. Kdng2 buat time bosan ni blh buat kita mahir dlm sesuatu perkara..

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome