flower boys next door ! | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

24 July 2014

flower boys next door !

hai !
assalamualaikum :)

dah lama tak membebel kat blog ni.
flower boys next door..dengar pun dah tahu tajuk drama korea kan..hehe..tajuk2 biasa drama korea..tp drama melayu lagi merepek tajuk dia..haha..Lulz.

korang mesti ada yang dah penah tengok cerita ni kan? kalau yang jenis layan korea mesti dah lama tengok sebab cerita ni released tahun lepas kot..anis yang ketinggalan baru tengok..hee.
dah lama tak layan korea..tp terlayan pulak cerita ni akibat kebosanan duduk dirumah..then jalan cerita dia agak menarik.

overall cerita ni anis boleh ckp best ! tambah pulak park shin hye berlakon..haih comel nau nau.
cerita ni ada part sedih, part romantik sikit, part comel comel sikit hee..anis tengok drama ni kat tonton.

korean drama


sinopsis :


google sume jumpa sinopsis bahasa omputeh pulak..sorry hihi tak reti lah anis nak explain balik..korang tengok lah nanti..best tau >,<

time tengok cerita ni kan, watak Ko Dok-Mi (Park Shin Hye)  ada macam diri anis sikit..anis takot nak rapat dengan orang, maksudnya nak ada kawan baik, sebab ada pengalaman tersendiri, pengalaman pahit yang menyebabkan rasa macam " aku boleh hidup tanpa kawan baik" "aku tak percaya pada kawan baik"..anis ada kawan tapi tak rapat sampai tahap boleh dipanggil "bff"..hm.

okay lah selamat menonton ! bye :)





Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

4 comments:

  1. Tak tengok pulak drama korea..tak de mase :(

    ReplyDelete
  2. hai dear..dah lama tak singgah sini..

    Yaya tak tahu la sbb tak layan korea ..hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. okay...ada PSH...boleh la tengok nanti :D

    ReplyDelete
  4. dah lama tinggal drama korea.. tapi kalau sekali tengok, memang melekattt..

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome