nak kurangkan rambut gugur tak? | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

15 February 2013

nak kurangkan rambut gugur tak?

*gambar tersebut telah diambil di dalam bilik air*haha


selamat petang :) rambut korang gugur tak?..kalau gugur mcm rmbut anis *akibat selalu makan megi time kat poli niey* korang boleh gne syampu herba magic po niey..mmg berkesan..anis lepas gne syampu niey..rmbut da kurang gugur da..dengan penggunaan kerap*ayat biase kat botol syampu* tapi jgn slh faham plak..anis bkn menjual produk tersebut*ayat skema* anis just nak kongsi pengalaman je..tak salah kan?..sharing is caring right?..hehe..harga dye RM12.90 sebotol..200ml..

selamat mencube! :)



klik2..
Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

9 comments:

  1. rambut aida selalu gugur.
    guna mcm-2 syampu dah.
    degil betul, die tetap nak gugur jugak -.-''

    ReplyDelete
  2. rambut michelle pun cucur jugak.
    michelle guna sunsilk.
    dulu rambut pnjang teruk sangat gugur
    tp dah potong pendek kurang gak gugur.
    ikut kesesuaian kulit kepala kan dear =)

    ReplyDelete
  3. @eikorina-NaWaL sYaFiQ anis bli kat farmasi je :) mne2 farmasi pun ade kot.. :)

    ReplyDelete
  4. @michelle De hunny btol2..tp mak anis pown gne gak syampu niey..pown berkesan jugak :)

    ReplyDelete
  5. Apa nama shampoo ni??? Sebab tak bole bukak

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome