Tips Cantikkan/licinkan kulit wajah dengan mudah | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

17 February 2013

Tips Cantikkan/licinkan kulit wajah dengan mudah



selamat petang :) hari niey nak kongsi tips untuk meng-omeykan lagi kulit wajah korang *rosak bahase*hehe..anis dapat tips niey drpd nenek anis..kire nye petua org dlu2 la kot..tp anis pown da try..klit mke rase mcm lembut sket..hehe..caranye mudah sgt..tak byk bahan pown..gne tepung beras je kot..
caranya:
korang ambik tepung beras pastu campurkan dengan sedikit air dan gaulkan sehingga sebati *macam nak buat kuih pulak..haha..*pastu letak la kat mke korang sebelum tdo*takkan nak pakai time ptg2 kot..hehe* lepas tu korang msti rase klit mke korang mcm lembut sket..dan omey angat2 au*ayat gedik mntk penyepak*haha..
selamat mencube ye! :)
klik2..
Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

3 comments:

  1. oo. macam tuu nak licinkan rupenyee.
    anis penah cube tak ? kalau dah cube, share laa menjadik ke tak ye?
    hehe ^^

    ReplyDelete
  2. @Cik Aida™ anis da try da..mcm menjadi..hehe.. :D

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome