Kalau selalu mimpi seseorang,apa maknanya ? | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

13 April 2013

Kalau selalu mimpi seseorang,apa maknanya ?


hai ! selamat malam ..malam ke ?..pagi da kot..anis tak dapat tdo..lately memang susah nak tdo..tak tahu kenape..anis nak tanye ni..sekarang anis asyik mimpikan seseorang tu?..knape ea?..yup..memang orang yang anis mimpi tu..orang yang anis PERNAH sayang..tak tahu la sayang lagi ke tak..dalam proses nak lupekan dye..but lately asyik mimpi sal dye..adoi..nk tido pun tak senang asyik terbayang2 muke dye..tiap kali anis bangun tido..mesti anis rase berdebar2..Ya Allah..knape la aku mimpi sal dye lagi :( dye da lame tinggalkan aku..da lame buang aku :( 

APAKAH MAKSUD NYE?!  *muke stress* tadi anis try google..tapi..tak jumpe..sob3 :(

semoga malam ni anis tak mimpi sal dye da..i wish..


Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

5 comments:

  1. Tak payah stress sayang..hihi...kalau hati masih sayang...mesti wajah dia yang kita bayang...mimpi kita tak de maksud apa dear..hanyalah mainan iblis semata2...kalau adik rasa gundah gundala...mintak pertunjuk Allah...InsyaAllah Hanya DIA dapat menolong adik...Solat Istiqarah

    ReplyDelete
  2. Normal tu. Jangan risau. Mungkin sebab kita masih terluka kot. Saya pernah merasa gak. Dah 2 tahun bf saya tinggalkan saya demi kazen saya. Setiap malam, saya masih teringat-ingatkan dia..

    ReplyDelete
  3. Maaf mencelah. Sy pn pernah mimpi kan seseorang ni, dia sekelas dgn sy waktu study kat U dulu. Bg sy dia x penting dlm hidup sy. Sy pn dah ada BF. Sy pn bakal bertunang dgn BF sy hujung tahun ni. Tp dh banyak kali sy mimpi kat kwn sekelas sy ni. rasanya dh lebih 5 kali. Sy mengaku sy pernah suka kat dia. Tp hanya suka shj.Tak bererti sy sayang dia. Sy suka dia sebab dia ada rupa, hensem. Tp x pernah pn terlintas nk jadikan dia sbg BF/suami. Sbb saya tau dia hensem. Mungkin dia pn dah berpunya.
    Smasa study dulu pn, dh banyak kali sy dpt assignment group dgn dia. Dia byk sgt buat sy stress. Ciri2 dia memang suka mengarah orang. Jadi, sy set dlm kepala sy, sy x suka dia. Sy gaduh mulut dgn dia. Masa semester akhir jgaklah sy sering mimpikan dia. Roomate sy cakap, mgkin dia jodoh sy. Kalau la dia jodoh sy, mana dia? dia x pernah mesej2 dgn sy. Kalau msej pn, memang benda penting.
    Dalam semua mimpi, dia hadir selalu je duk tepi sy dalam mimpi. Mimpi dia duk sebelah sy, rapat sgt. Mimpi dia duk sebilik ngan sy. Semua mimpi dia duk di tepi sy.
    Memang tension.
    Kalau pakwe sy tau, mati la. Mesti pakwe sy merajuk

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome