Tutorial | Letak Feed Dalam Blog | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

04 April 2013

Tutorial | Letak Feed Dalam Blog


hai ! selamat petang :) hari ni anis nak buat tutor request drpd izyanyancinnamon..dye tnye cmne nk buat feed mcm kat blog anis tu..yg jom bace entri terbaru tu..
  • Dashboard--->Layout--->Add a gadget
  • pastu korang tekan yg macam ni 
  • jumpe tak? okay good :) pastu akan keluar satu paparan..korang msukkan je url blog korang.
  • pastu akan keluar macam ni kan :
Title : Letak pape je tajuk yg korang dan letak
Show item : brape item yg korang nk letak kat feed tu
  • last step..tekan save.. :)


jadi tak ? ce komen skit..hehe :) selamat mencube..okay la..anis nk balik da ni..bye2 :D






Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

4 comments:

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome