Pengalaman ngeri bile blog anis kena removed | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

12 April 2013

Pengalaman ngeri bile blog anis kena removed


hai !! rindu nye kat blog >,<  ade yang perasan tak blog anis hilang kjap? haha..semalam seharian anis tak dapat update blog..tahu tak kenape?..sebab blog anis kena removed..serius sedih gile..rase macam nak gugur jantung bile dapat tahu blog kena removed..haha :D *bakpe dok tahu jadi gitu..jeng kreng pale..dok tahu nok kate guane doh*
cerita dye macam ni..tengah anis duk syok2 duk blogwalking..tibe ble anis refresh page..google suh verify account..anis da pelik da..knape tibe2 jadi camni kan..pastu anis pun ikut la..verify guna sms..pastu da dapat log in blog anis balik..pastu ble log in jd cmni :
anis da cuak gile da..knape tibe2 jadi cmni kan?..pastu bile anis search kat google jadi cmni :
anis rse nak nangis tau tengok..knape tibe2 jadi cmni kan..anis da panik da..tak tahu nk buat cmne..anis online google plus..pastu tgok takde orang yang anis kenal tengah online..pastu anis online fb..anis tengok kak uzu  tengah online..pastu anis tanye kak uzu..pastu kak uzu bagi link tutorial kak shida..anis pun ikut la..anis hantar email mcm dalam tutorial tu..pastu bile anis cek pagi esok..takde feedback pun..sedih sgt :(

pastu anis chat ngn arol ..arol pun bagi link tutorial kat anis..anis ikut..tp tak jadi jugak..sedih sangat..hilang blog rse mcm hilang pakwe tau.. *kemain lagi bak kate arol * haha :D pastu rase da putus asa tau nk blogging..yela penat edit blog..main dgn coding sume..pastu tibe2 blog kena removed..tapi ramai yang bagi support..jangan putus asa blogging..pastu rase bersemangat balik..

seharian anis duk check email..takde pun jugak..pastu bile anis bukak blog tadi..alhamdullillah..da ade balik..serius hepi gler :D

thanks kat blogger yg sudi tlong anis dan bagi support kat anis..sayang korang lebih la >,<



Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

25 comments:

  1. huh..menakutkan betul la...memang kan..kita penat2 edit apa semua..blog kena remove..ah..takot.....
    Pape pun..Yeah!! anis berjaya jugak dapat semula blog anis...

    ReplyDelete
  2. @Diyana Hani hehe..tu la..tkot sgt :D seram sgt dear :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah... kalau amal, dah meraung dahh..hehe

    ReplyDelete
  4. @cik amal hehe.anis pun da hampir nk meraung kot amal..haha :P

    ReplyDelete
  5. bukan main tadi mesej adik kata blog dah okay , haha alhamdulillah dah okay takde la malam ni akak nanges lagi ye :p haha

    ReplyDelete
  6. kesian kak ton..nasib baek menjadi blik :)

    ReplyDelete
  7. @rodiyatul akmar hahaha..msty la..excited..tros msj adik tau :P..

    ReplyDelete
  8. @nur hidayah tu la..ksian kat kak ton kan dik ton :P

    ReplyDelete
  9. Kalau akak pun panik.....
    Dahlah macam2 kenangan duk cerita dalam ni..
    Tetibe kene removed..

    ReplyDelete
  10. ALHAMDULLILAH. Nasib ada balik blog.

    ReplyDelete
  11. laa. akak ni orang trg jugak ke?

    ReplyDelete
  12. saje je dia tu nak takutkan anis.
    hehehe ..
    nasib baik ok balik,kalo takkkk....
    rawwrrr :D

    ReplyDelete
  13. nasib baik dah elok,ishb takut jugak klo tibe2 jd cam tu

    ReplyDelete
  14. aida perasan gak, nk bw kat blog anis masa tu,
    tapi tengok2 dh remuv, huhu.

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Kalau Arol kat tempat Anis pun, mesti Arol panik jugak. Dah dapat 'pakwe' semula, jaga dia baik2 k. Hehehe. :D

    P/S: Terlambat komen pulak. :p

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome