Blog Berwajah Baru ! | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

20 June 2014

Blog Berwajah Baru !

 
 
 
hai  ! assalamualaikum :)

sekarang dah pukul 2 pagi tapi anis belom tidur sebab baru siap edit blog !  entah kenapa  tetibe rase nak edit blog..baru lepas sembuh demam tetibe rasa nak update blog --"

kali ni tema simple tapi purple tu tetap ada hehe dah taksub sangat nk purple tapi guna background putih je.

header pun baru buat sendiri simple jugak guna photoscape je pun sebab memang tak penah reti nak guna adobe photoshop even teringin gila.
sebelum ni blog anis adik adam faiz edit, so anis guna base code yang sama jugak, cuma ubah2 sikit credit to Adam Faiz :)
buruk sebab anis tak berapa mahir edit blog.


screenshot blog sebelum ni





till then,
bye :)

Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

2 comments:

  1. tp still kemas dan lawa macam tuan dia gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha AA ni yeye je kan ;p btw, thanks ! :)

      Delete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome