Review : Produk D'herbs Madu Propolis | anis zainudin♥
Home Tutorial tips ex banner

11 June 2014

Review : Produk D'herbs Madu Propolis

 

hai ! assalamualaikum :) entri ke 5 untuk tahun 2014..baru 5 entri? yup sebab anis baru aktif balik blog setelah setahun tinggal blog ni..gigih jugak menaip  entri walaupun traffik blog tak macam dulu..susah nak up balik bila dah lama tinggalkan blog.

okay hari ni nak review produk kecantikan "D herbs madu propolis" yang anis telah gunakan dan sedang gunakan sekarang dah dekat 6 bulan kot..memang first time jumpe produk yang sesuai dengan kulit anis..sebenarnya anis ni kulit sensitif sikit sebab resdung..memang resdung terok tahap tiap pagi bersin dan kalau silap makan sikit macam makan seafood camtu..mesti gatal2 dan naik jerawat..bila naik jerawat bermakna abis lah muka ada parut jerawat kan..

anis mula2 guna sabun dia je..saje je try..kot2 sesuai..tapi memang best sabun dia..lepas guna dalam seminggu kot..dah nampak kesan parut jerawat tu makin hilang..pastu bila dah rasa selesa guna tu..teros beli krim dengan toner dia sekali hihi


 
ni sabun dia..besar la jugak..boleh tahan dalam berapa bulan jugak lah anis guna.










yang ni pulak krim malam dengan krim siang dia..satu krim je untuk kegunaan malam dan siang ! jimat kan ! 2in1




 
gambar daripada google sebab toner anis baru je abis then botol dia anis dah buang hehe toner ni macam biasa la kan..pakai lepas basuh muka dengan sabun sebelum pakai krim muka.


yang ni untuk korang yang nak try pek percubaan ! korang boleh try yang ni..jimat :)

so, korang yang ada masalah macam anis..boleh lah try produk ni..harga mampu milik..murah dan menjimatkan ! just sharing :) selamat mencuba ! bye <3

twitter: @anisss_zainudin
instagram:@farahaniszainudin


p/s : Produk D'herbs terlajak laris *sebut macam dalam iklan* kahkah :D


Terima kasih sebab sudi baca entri Anis..komen kalau sudi :)

12 comments:

  1. woww...besttnyaa...BW here

    ReplyDelete
  2. Akk sjak pregnt ni mlas betul nk hdap bnda2 camni..hehe

    ReplyDelete
  3. Pek percubaan tu berapa ringgit ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasenya RM59.90 kot kalau tak silap anis hee dah lupe lah :)

      Delete
    2. rasenya RM59.90 kot kalau tak silap anis hee dah lupe lah :)

      Delete
  4. Kalo utk rawat muka boleh cuba sabun n tonner propolis dlu...sbb ia merawat muka..kndungan dlm nya pun lmbut xrosakkn kulit... kalo sbun laingkin terlalu kuat n keras utk kulit muka..

    ReplyDelete
  5. Saya baru nk test sbb siang tadi baru beli heheh...

    ReplyDelete
  6. Askum... nk tnya pengalaman awk pkai set madu propolis ni.. sy da pakai set ni nk msuk 2 minggu da.. skang xde apa2 progress... jd nak taw mse awk pkai set ni mula2 dlu mmg dia ambik masa cket ke untuk nampak hasil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam, sorry sbb lambat reply, sy dah lama tak on blog :( mmg lmbt sikit sis, sy pakai dlm 3 bulan camtu kot baru nmpk kesan, kne sabar sikit lah :)

      Delete
  7. Masih pakai lagi ke produk ni skrg? Boleh hilangkan parut jerawat tak. ?

    ReplyDelete

hai :) thanks sebab sudi komen :)

 
Thanks For Coming.All Right Reserved By Anis Zainudin.Basecode By Adam Faiz.Best view in Google Chrome